3 modemerken die zonder twijfel in jouw kledingkast moeten hangen

Hier op AllForHer houden we van kleding. Dat we nu éindelijk weer lekker de stad in kunnen om fysiek te shoppen is dan ook zo ongeveer een droom die uitkomt. Met het mooie weer dat in aantocht is hebben we daarnaast ook weer genoeg reden om onze portemonnee open te trekken en wat mooie items aan onze kledingkast toe te voegen. Vandaag zetten we drie merken in de spotlights die wat ons betreft zonder twijfel met wat kledingstukken een plekje in jouw garderobe verdienen.

Studio Anneloes

Heb jij net als vele vrouwen een ontzettend drukke lifestyle, maar wil je hierdoor niet inleveren op je mode? Dan is Studio Anneloes een merk om in de gaten te houden. Dit oer-Hollandse kledingmerk maakt niet alleen ontzettend leuke kleding, het is ook nog eens een super milieuvriendelijk kledingmerk! Sinds vorig jaar maakt Studio Anneloes haar kleding namelijk van gepatenteerde Sensitive® Travel kwaliteit voorzien van een label met unieke QR code. Op artikelniveau kan de consument daarmee precies zien hoeveel kilo CO2, liters water en KWH elektriciteit er nodig zijn geweest voor de productie van dat specifieke product. Hoe vet is dat?

Het modemerk staat voor twee kernwoorden: stijlvol én comfortabel. “En deze woorden beschrijven de vrouwen die onze kleding dragen. Vrouwen met een druk leven en die er goed uit willen zien. Studio Anneloes geeft hen precies dat: comfortabele mode”, aldus Anneloes, het brein achter het merk. De kleding van Studio Anneloes is gemakkelijk te combineren en eenvoudig om mooi te houden. Kleding waar je dus niet alleen jezelf, maar ook de planeet blij mee maakt. Inmiddels wordt 90% van de collectie namelijk gemaakt met de hiervoor genoemde Travel kwaliteit materialen.

Reinders

Het volgende merk in onze spotlight van vandaag is Reinders, een merk dat in 2015 is opgericht door de tweelingzusjes Julie en Marie Reinders. De twee zusjes zijn als sinds ze kinderen zijn met mode bezig en richtte het merk zes jaar geleden in samenwerking met een investeerder op. Het merk zegt succesvol te zijn geworden júist omdat ze een andere kijk hebben op mode dan veel andere merken. Het merk staat bekend om zijn gebreide stijlen en vult de kloof tussen de high-end en high-street fashion labels.

De combinatie tussen high-end kwaliteit en betaalbare prijzen maakt Reinders een snelgroeiend merk dat door steeds meer vrouwen wordt opgemerkt, en daar kunnen we alleen maar blij mee zijn! Hoewel de focus van Reinders dus ligt op hun gebreide mode, kent het assortiment inmiddels tal van andere soorten items. Van geweldige bandeau bikinitops en high waist leggings tot oversized Tees, minijurkjes en crop-tops. We weten zeker dat er in het assortiment een item zit die je stiekem héél leuk gaat vinden. De look van Reinders zal waarschijnlijk vooral jongere vrouwen aanspreken die op zoek zijn naar comfy wear – en laat het gros van de AllForHer lezers daar nou deel van uitmaken.

NA-KD

De kans is groot dat je NA-KD weleens voorbij hebt zien komen (of zelfs al in je kledingkast hebt hangen). Ook dit merk werd in 2015 opgericht. Niet in Nederland dit keer, maar in Zweden. Anno 2021 is NA-KD al een groot begrip in de modewereld. Dat is niet gek, gezien hun super combinatie van high-end quality producten en de vriendelijke prijskaartjes. Drie jaar geleden opende NA-KD de eerste winkel in Nederland – een flagship store van 70 vierkante meter aan het Rembrandthof, in het nieuwste gedeelte van het winkelcentrum van Amstelveen.

Mede door hun influencerprogramma en samenwerkingen met celebrities staat NA-KD naar eigen zeggen in de top twintig van snelst groeiende bedrijven in Europa. En hun kracht? Die ligt hem in hun directe to-consumer aanpak. “NA-KD is een speels, modern merk met een niet aflatende focus op het leveren van nieuwe trends en inspiratie op een toegankelijke manier. Wij zijn er trots op dat wij een uitstekende klantenservice bieden om onze klanten te helpen, en dat we voortdurend nieuwe functies, categorieën en collecties op de site weten te introduceren om de trends voor te blijven.” Heb jij de collectie van NA-KD al eens bekijken? Snel doen!

Lees dit ook...