5 vragen die je jezelf moet stellen voor je trouwlingerie koopt

Ben jij al helemaal klaar voor de grote dag? Als je op dit artikel terecht bent gekomen dan is de kans groot dat je nog een en ander moet regelen. Als je bezig bent met het plannen van je aanstaande huwelijk, is er één ding dat je nooit mag vergeten: je bruidslingerie. Hoewel de jurk ongetwijfeld centraal staat voor menig vrouw, is geschikte (en sexy) bruidslingerie eigenlijk net zo belangrijk. Dus, welke bruidslingerie moet je eigenlijk kiezen? Hier zijn enkele vragen die je zullen helpen erachter te komen!

Koop je eerst de jurk of je ondergoed?

Voordat je je bruidslingerie koopt, moet je absoluut eerst je trouwjurk kiezen. Het type jurk dat je draagt bepaalt voor een groot deel wat voor soort ondergoed je nodig hebt, en daarom is het essentieel dat je weet waar je naar op zoek bent. Natuurlijk passen verschillende lingeriestijlen, van push-up bh’s tot babydoll-setjes, bij verschillende kledingvormen. Zodra je je trouwjurk hebt uitgezocht, kun je beginnen te kijken naar de verschillende beschikbare opties. Op die manier kun je het ondergoed gemakkelijk aanpassen aan de look die je hoopt te bereiken.

Hoeveel setjes heb je nodig?

De afgelopen jaren zijn vrouwen steeds meer bezig met het mixen van stylen als het gaat om hun lingerie. En hoewel je in feite maar één bruidslingerie set nodig hebt, raden wij aan voor de nacht een extra spannend en uitdagend setje te kopen – eentje waarin je je écht sexy voelt en waarmee je niet alleen je partner, maar ook jezelf trakteert. Daarnaast kun je op deze manier afstappen van het traditionele witte trouwlingerie. Wellicht maak je het ‘s avonds met je partner juist extra spannend met een zwart kanten of zelfs leren lingeriesetje. De keuze is op deze manier eindeloos en je bent met twee setjes niet meer beperkt tot de lingerie die perfect op je jurk aansluit.

Moet bruidslingerie altijd wit zijn?

Traditioneel is trouwlingerie meestal wit of ivoor, maar dat betekent niet dat je je daar te strikt aan moet houden. Er zijn veel kleuren, tinten en trends, zeker wanneer je dus voor meerdere setjes gaat. Hoewel het misschien heel logisch is om een ​​witte set voor overdag te kiezen, wil je misschien voor iets meer gewaagds gaan als de avond valt. Zorg ervoor dat je in de aanloop naar de grote dag zelf door een hele reeks lingeriesets bladert op bijvoorbeeld de website van Hunkemöller totdat je halsoverkop verliefd wordt op een of meerdere setjes. De waarheid is dat je het verdient om je prachtig te voelen in de set die je kiest!

Wanneer koop je bruidslingerie?

Laten we er hier niet omheen draaien. Bruiloften nemen serieus veel tijd in beslag om te plannen. Hoewel je je grote dag misschien jaren van tevoren plant in je hoofd, zou je lingerie eigenlijk een van de laatste dingen moeten zijn die je uiteindelijk koopt. De reden is simpel: je maten kunnen in de loop van de tijd veranderen. Dat betekent dat je gemakkelijk de verkeerde bh-maat kunt krijgen als je het te ver van tevoren doet. Maak die fout niet. Haal je lingerie na het passen van je laatste jurk, zodat de maat perfect is voor je lichaam. Zorg echter wel voor wat speling, want je wilt óók niet dat je favoriete lingeriesetje niet meer op voorraad is als de grote dag voor de deur staat.

Welke BH past het beste bij mijn trouwjurk?

Hier wordt het wat lastiger. De stijl van de bruidsbeha die je kiest, hangt sterk af van de trouwjurk die je krijgt. Tegenwoordig is er een hele reeks verschillende stijlen, van off-the-shoulder jurken tot jurken zonder rug. Dat betekent dat je misschien een specifieke bh-stijl nodig hebt die past bij de trouwjurk die je uiteindelijk kiest. Neem de tijd om hier over na te denken als het gaat om het uitkiezen van een bh onder trouwjurk. Door je beha af te stemmen op het type jurk dat je besluit te dragen, zal je hele look uiteindelijk onberispelijk zijn.

Lees dit ook...